Informatiebijeenkomst goed bezocht | Veelgestelde vragen

08/02/2024

Op woensdagavond 24 januari 2024 vond de informatiebijeenkomst van Lingezicht Elst in zalencentrum Onder de Toren plaats. Tijdens deze avond werden omwonenden en belangstellenden over het beeldkwaliteitsplan, ontwerpbestemmingsplan en het stedenbouwkundig plan geïnformeerd.
De circa 100 bezoekers kregen de gelegenheid om de informatiepanelen van het plan te bekijken en vragen te stellen aan de stedenbouwkundige van Buro Hofsteden, de verkeerskundige van Goudappel en de ontwikkelaar. Via de panelen kreeg men inzicht in de beoogde beeldkwaliteit van de architectuur en de buitenruimte. Ook was het mogelijk om via een formulier op de plannen te reageren en vragen te stellen. Bekijk hier de informatiepanelen en het beeldkwaliteitsplan.

Veelgestelde vragen
Inmiddels zijn de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop op de website gepubliceerd. U leest inhoudelijk meer over het plan via de pagina Veelgestelde vragen op de website. Heeft u nog vragen?
Neemt u dan gerust contact met ons op via interesse@jansenbouwontwikkeling.nl o.v.v. Lingezicht Elst.

Beoogde planning
Vanaf 27 december 2023 heeft gemeente Overbetuwe het ontwerpbestemmingsplan van Lingezicht Elst gepubliceerd. Als alles volgens plan verloopt wordt het bestemmingsplan in mei 2024 vastgesteld en in augustus 2024 onherroepelijk.
De start verkoop van de eerste woningen is beoogd voor het derde of vierde kwartaal van 2024. Zodra er meer bekend is over de start verkoop van de woningen zal dat via de nieuwsbrieven bekend worden gemaakt. Als de verkoop succesvol verloopt, start de bouw medio 2025. Bekijk hier de Beoogde planning.

Vervolg
Door middel van nieuwsbrieven houden wij geïnteresseerden op de hoogte over het vervolg, de woningen en het moment van start verkoop. U kunt zich hier voor de nieuwsbrieven inschrijven. Wij houden u geheel vrijblijvend op de hoogte.